Esiintymiskoulutus yrityksille ja yksityisille

Esiintymistä voisi kuvata toimintana, jonka keskiössä on vuorovaikutustaidot. Esiintyjä on henkilönä vuorovaikutuksessa yleisön kanssa, joka voi olla seminaariryhmä tai kokousporukka, ja tietenkin vaikka suurien tähtien ihailijat estradeilla. Vuorovaikutustaidot ovat tärkeässä roolissa myös puhelinkeskusteluissa tai videopalavereissa, joissa esiintyminen tapahtuu vaikkapa kameran välityksellä.

PIKKUJOULU SPECIAL

VARAA PIKKUJOULUIHIN MUKAANSA TEMPAISEVAA OHJELMAA 01.12.2021 MENNESSÄ

mika tepsa pikku png

Esiintymiskoulutus sopii kaikille, jotka haluavat löytää oman potentiaalinsa esiintyjänä

Koulutus sopii niin ammattiesiintyjille kuin asiakaspalvelijoille tai vaikkapa politiikoille. Esiintymiskoulutus voi olla toimia käytännöllisenä osana esimerkiksi myyntikoulutuksen yhteydessä. Koulutuksesta on apua luonteviin kokousesiintymisiin, verkkoluentoihin tai seminaarien pitämiseen.

Kaikissa on keskiössä vuorovaikutustaidot, joihin esiintymistaidot ovat yhteydessä. Esiintymisjännitys voi olla myös hyvä peruste hakeutua valmennukseen.

Hyvien esiintymistaitojen positiivisena sivuvaikutuksena ovat usein paremmat tulokset liike-elämässä, luottamus ja rohkeus omaan osaamiseen sekä vakuuttavat vuorovaikutustaidot eri tilanteissa. Harjoittelemalla esiintymistaitoja saavutetaan luontaista kestävyyttä työelämään ja vapaa-aikaan. Myös esteeksi koettu esiintymisjännitys helpottaa harjoittelun myötä.

Mika Tepsa
Esiintymiskoulutus sopii myös podcasteihin

Asiakaskokemuksia

”Mika kuunteli esiintymistäni ja antoi täsmäkoulutusta, joilla sain varmuutta esiintymiseen, sekä hyviä vinkkejä, jotka paransivat esiintymiseni eri osa-alueita. Vahva suositus Mikalle."

Mikko Hurskainen, Myyntipäällikkö

mt refe1
mt refe2
mt refe3
mt refe4