ESIINTYMISKOULUTUS

Haluatko saada lisää itsevarmuutta esiintymiseen? Hio itsestäsi se timantti, joka olet. Tervetuloa mukaan koulutukseen!

Esiintymiskoulutus sopii kaikille

Koulutus sopii niin ammattiesiintyjille kuin asiakaspalvelijoille tai vaikkapa politiikoille. Esiintymiskoulutus voi olla toimia käytännöllisenä osana esimerkiksi myyntikoulutuksen yhteydessä. Koulutuksesta on apua luonteviin kokousesiintymisiin, verkkoluentoihin tai seminaarien pitämiseen.

Kaikissa on keskiössä vuorovaikutustaidot, joihin esiintymistaidot ovat yhteydessä. Esiintymisjännitys voi olla myös hyvä peruste hakeutua valmennukseen.

YRITYKSET

Kehitä yrityksen henkilöstön esiintymistaitoja

AMMATTILAISET

Ammattilaisille, jotka esiintyvät työssään

YHDISTYKSET

Esiintymiskoulutuksen avulla lisää potkua arkeen

Esiintyminen on vuorovaikutusta

Esiintymistä voisi kuvata toimintana, jonka keskiössä on vuorovaikutustaidot. Esiintyjä on henkilönä vuorovaikutuksessa yleisön kanssa, joka voi olla seminaariryhmä tai kokousporukka, ja tietenkin vaikka suurien tähtien ihailijat estradeilla. Vuorovaikutustaidot ovat tärkeässä roolissa myös puhelinkeskusteluissa tai videopalavereissa, joissa esiintyminen tapahtuu vaikkapa kameran välityksellä.

Hyvien esiintymistaitojen positiivisena sivuvaikutuksena ovat usein paremmat tulokset liike-elämässä, luottamus ja rohkeus omaan osaamiseen sekä vakuuttavat vuorovaikutustaidot eri tilanteissa. Harjoittelemalla esiintymistaitoja saavutetaan luontaista kestävyyttä työelämään ja vapaa-aikaan. Myös esteeksi koettu esiintymisjännitys helpottaa harjoittelun myötä.

Esiintymiskoulutus hinta

Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%. Laskuttaessa lisätään viiden (5) euron laskutuslisä. Käytössä normaalit viivästymisseuraamukset ja -kulut.

Yksityistunnit 45min

Esiintymiskoulutus

90
 • Henkilökohtainen koulutushetki
 • Lisää itsevarmuutta esiintymiseen
 • Lisää volyymia esiintymiseen

Yksityistunnit 5x 45min

Esiintymiskoulutus

395€
 • Viisi esiintymiskoulutus tapaamista
 • Lisää itsevarmuutta esiintymiseen
 • Lisää volyymia esiintymiseen
 • Vinkkejä esiintymisjännitykseen

Yritykset ja ryhmät

Pyydä tarjous
 • Yrityksille
 • Yhdistyksille
 • Ammattilaisille
 • Lisää varmuutta esiintymiseen
 • Lisää ääntä esiintymiseen
 • Vinkkejä esiintymisjännitykseen

Asiakkaat suosittelevat

Tule mukaan tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Tutustuin CVT:hen ja koska se tuntui hyvältä metodilta tuottaa ääntä, päädyin ystäväni kannustamana Mikan luo, hyvä valinta! Mikalla on into ja halu löytää juuri sille ihmiselle oikea laulutreenaustapa ja ehkä vielä tärkeämpänä, henkilökohtainen nautinto laulamisesta. Mikan tuella löysin aivan uusia korkeita säveliä ja vieläpä rohkeuden tuottaa niitä muuallakin kuin suihkussa. Ja jokainen laulutunti on menoa ja meininkiä koko ajan uudenlaisia tapoja tuottaa ja luottaa omaan ääneen.

Laura Elo
Laura Elo Työyhteisövalmentaja, yrittäjä

Mika kuunteli esiintymistäni ja antoi täsmäkoulutusta, joilla sain varmuutta esiintymiseen, sekä hyviä vinkkejä, jotka paransivat esiintymiseni eri osa-alueita. Vahva suositus Mikalle.

Mikko Hurskainen, Myyntipäällikkö
Mikko Hurskainen Myyntipäällikkö

Mikan tunneilla koin tulevani kuulluksi - en vain laulajana - vaan mielen ja kehon kokonaisuutena, josta syntyvä ääni on ainutlaatuinen ja täynnä mahdollisuuksia. Ymmärsin, miten äänestä voidaan ”ottaa kaikki irti”, kun se tehdään oikeaoppisesti ja hyvällä fiiliksellä. Suosittelen ehdottomasti!

Lotta Lené
Lotta Lené Artisti

Fun and effective at the same time!! AND a kickass singer! I enjoyed having a session with him and also watch him working with others. Great teacher!

mika tepsa facebook arvostelu
Daniel Tourgeman Asiakaspalaute

Sain Mikan laulutunneilla konkreettisia keinoja laulamiseen. En ollut koskaan aiemmin päässyt niin korkeisiin nuotteihin laulaen - nyt sain niihin apua. Laulutunneilla tuli myös sellainen turvallinen olo, että virheitä ei ole. Jos milloin vaan tulee laulettavaa työssä tai ihan muutenkin vaan, tulen varmasti Mikan tunneille.

Pia Andersson
Pia Andersson Näyttelijä

Erinomainen opettaja, jonka avulla olen löytänyt varmuutta laulamiseen sekä itselle täysin uusia tekniikoita. Äänialani on laajentunut Mikan opissa ja kaiken lähtökohtana ollut kuitenkin äänen tuottaminen turvallisesti.

mika tepsa facebook review
Niko-Pekka Mäkinen Asiakaspalaute

Sympaattista ja mukaansa tempaavaa opetusta 💖

mika tepsa facebook arvostelu 1
Iina Kuu Asiakaspalaute

Ammattitaitoista, sympaattista ja innostavaa puhe- ja lauluvalmennusta moneen tarpeeseen – yksilöille ja ryhmille.

mika tepsa facebook arvostelu 2
Kirsi Mäkipää Asiakaspalaute

Löysin Mikan tuttavani suosituksen kautta. Mika on aivan mahtava tyyppi ja ihanan kannustava. Hänen pitämä laulutunti on aina viikon kohokohta, jonka jälkeen olen todella voimaantunut ja itsevarmempi laulajana. Uskallan heittäytyä tunneilla täysillä mukaan, koska Mikan kanssa on niin luonteva ja helppo olla. Voin suositella lämpimästi!

Henna Uoti
Henna Uoti Artisti

Kuorolaulusta saatu into toi kipinän kehittyä lisää Mikan opetuksessa. Nyt äänialani on laajentunut ja osaan käyttää lauluääntäni sekä volyymiani monipuolisesti. Mikalla on erinomainen läsnäolo, kyky opettaa helposti ymmärrettävästi sekä innostamalla nostaa energiataso väsyneenäkin päivänä.

Johanna
Johanna Laulaja & Karaokeharrastaja

  Mika Tepsa Podcast

  Haluatko saada vinkkejä äänenkäyttöön ja esiintymiseen? Kuuntele uusin podcast!

  Jaksot myös Spotifyssa, löydät ne täältä

  Esiintymiskoulutus sopii myös podcasteihin

  Ota yhteyttä

  Varaathan ajan hyvissä ajoin, paikkoja on rajoitetusti

  Lue tietosuojaseloste täältä.