Laulutunnit Helsinki

Laulutunnit tarjoavat mahdollisuuden tekniikkasi kehittämiseen, ilmaisuvoimaiseen tulkintaan tai vaikka performanssisi harjoitteluun.

Voit tulla myös laulamaan rentoutuaksesi tai kehittääksesi juuri niitä äänenkäytön taitoja, joita sinä haluat. Laulutunneilla saat laulaa juuri sitä, mitä itse haluat laulaa!

 Tarjolla on myös kursseja ja workshoppeja laulamiseen.

Kenelle laulutunnit sopii?

Laulutunnit ovat kaikille sopiva harrastus, jos laulaminen kiinnostaa. Laulamisen voi aloittaa milloin tahansa, joten laulutunnit ovat sopiva tapa käynnistää laulamisen harjoittelu. Laulutunnit ovat myös hyvä tapa pitää laulamisen tekniikka kunnossa. Mikäli koet ongelmia lauluäänen käytössä, tarjoaa laulutunnit työkaluja tekniikan kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Tällöin ääni ei rasitu ja äänihuulet toimivat halutulla tavalla. Laulutunnit on oivallinen paikka nauttia laulamisen ilosta niin ammattilaulajille kuin harrastajillekin. Jos haluat oppia, millainen on juuri sinulle sopiva äänenavaus, siihenkin laulutunnit tarjoaa mahdollisuuden.

Oman äänen löytäminen

Koska meillä kaikilla on äänihuulet ja ne on tarkoitettu äänen tuottamiseen vaikkapa laulamalla, tarjoaa laulutunnit tilaisuuden löytää juuri se oma ääni, jolla laulaa. Mikäli haluat laulaa kuin Ed Sheeran tai Whitney Houston, voidaan tätäkin kokeilla ja laulutunnit mahdollistaa analysoinnin siitä, miten tällaisiin tavoitteisiin on mahdollista päästä.

Mitä laulutunneilla tehdään?

Laulutunnit tarjoaa turvallisen paikan laulaa ja harjoitella niitä asioita, joita halutaan laulutekniikan tasolla kehittää. Liikkeelle lähdetään laulajan omista toiveista ja tarpeista. Miten lauletaan korkealta, millä tavoin saadaan lisää volyymia ääneen, miten ilmaisuun tuodaan lisää dynamiikkaa? Lähtökohta on terveellisessä äänenkäytössä ja siinä, etteivät äänihuulet rasitu eikä ääni käheydy. Äänenavaus voi olla hyvä keino oppia turvallista äänenkäyttöä ja laulutunnit mahdollistaa löytää sopivat työkalut laulajan tarpeisiin. Laulutunnit on paikka, jossa kuunnellaan laulajan toiveita laulutekniikan hallintaan.

Asiakaskokemuksia

Pia Andersson
Näyttelijä
Read More
"Sain Mikan laulutunneilla konkreettisia keinoja laulamiseen. En ollut koskaan aiemmin päässyt niin korkeisiin nuotteihin laulaen - nyt sain niihin apua. Laulutunneilla tuli myös sellainen turvallinen olo, että virheitä ei ole. Jos milloin vaan tulee laulettavaa työssä tai ihan muutenkin vaan, tulen varmasti Mikan tunneille." Pia Andersson, näyttelijä
Lotta Lené
Laulaja
Read More
”Mikan tunneilla koin tulevani kuulluksi - en vain laulajana - vaan mielen ja kehon kokonaisuutena, josta syntyvä ääni on ainutlaatuinen ja täynnä mahdollisuuksia. Ymmärsin, miten äänestä voidaan ”ottaa kaikki irti”, kun se tehdään oikeaoppisesti ja hyvällä fiiliksellä. Suosittelen ehdottomasti!”
Henna Uoti
Artisti
Read More
Löysin Mikan tuttavani suosituksen kautta. Mika on aivan mahtava tyyppi ja ihanan kannustava. Hänen pitämä laulutunti on aina viikon kohokohta, jonka jälkeen olen todella voimaantunut ja itsevarmempi laulajana. Uskallan heittäytyä tunneilla täysillä mukaan, koska Mikan kanssa on niin luonteva ja helppo olla. Voin suositella lämpimästi!
Johanna
Intohimoinen laulun harrastaja ja karaoke-intoilija
Read More
Kuorolaulusta saatu into toi kipinän kehittyä lisää Mikan opetuksessa. Nyt äänialani on laajentunut ja osaan käyttää lauluääntäni sekä volyymiani monipuolisesti. Mikalla on erinomainen läsnäolo, kyky opettaa helposti ymmärrettävästi sekä innostamalla nostaa energiataso väsyneenäkin päivänä.
Laura Elo
Työyhteisövalmentaja, yrittäjä
Read More
Tutustuin CVT:hen ja koska se tuntui hyvältä metodilta tuottaa ääntä, päädyin ystäväni kannustamana Mikan luo, hyvä valinta! Mikalla on into ja halu löytää juuri sille ihmiselle oikea laulutreenaustapa ja ehkä vielä tärkeämpänä, henkilökohtainen nautinto laulamisesta. Mikan tuella löysin aivan uusia korkeita säveliä ja vieläpä rohkeuden tuottaa niitä muuallakin kuin suihkussa. Ja jokainen laulutunti on menoa ja meininkiä koko ajan uudenlaisia tapoja tuottaa ja luottaa omaan ääneen.
Previous
Next

MIKA TEPSA

Ota yhteyttä