Laulutunnit Helsinki

Tervetuloa laulutunneille Helsingin Töölöön, laulutunnit järjestetään Runeberginkadulla.

Laulutunnit tarjoavat mahdollisuuden tekniikkasi kehittämiseen, ilmaisuvoimaiseen tulkintaan tai vaikka performanssisi harjoitteluun.

Voit tulla myös laulamaan rentoutuaksesi tai kehittääksesi juuri niitä äänenkäytön taitoja, joita sinä haluat. Laulutunneilla saat laulaa juuri sitä, mitä itse haluat laulaa!

 Tarjolla on myös kursseja ja workshoppeja laulamiseen.

Laulutunnit sopivat kaikille

Laulutunnit ovat kaikille sopiva harrastus, jos laulaminen kiinnostaa. Laulamisen voi aloittaa milloin tahansa, joten laulutunnit ovat sopiva tapa käynnistää laulamisen harjoittelu. Laulutunnit ovat myös hyvä tapa pitää laulamisen tekniikka kunnossa. Mikäli koet ongelmia lauluäänen käytössä, tarjoaa laulutunnit työkaluja tekniikan kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Tällöin ääni ei rasitu ja äänihuulet toimivat halutulla tavalla. Laulutunnit on oivallinen paikka nauttia laulamisen ilosta niin ammattilaulajille kuin harrastajillekin. Jos haluat oppia, millainen on juuri sinulle sopiva äänenavaus, siihenkin laulutunnit tarjoaa mahdollisuuden.

Harjoittele omaan tahtiin

Opi laulamaan

Oivalla äänesi salaisuudet

Löydä oma lauluäänesi

Koska meillä kaikilla on äänihuulet ja ne on tarkoitettu äänen tuottamiseen vaikkapa laulamalla, tarjoaa laulutunnit tilaisuuden löytää juuri se oma ääni, jolla laulaa. Mikäli haluat laulaa kuin Ed Sheeran tai Whitney Houston, voidaan tätäkin kokeilla ja laulutunnit mahdollistaa analysoinnin siitä, miten tällaisiin tavoitteisiin on mahdollista päästä.

Laulutunnit tarjoaa turvallisen paikan laulaa ja harjoitella niitä asioita, joita halutaan laulutekniikan tasolla kehittää. Liikkeelle lähdetään laulajan omista toiveista ja tarpeista. Miten lauletaan korkealta, millä tavoin saadaan lisää volyymia ääneen, miten ilmaisuun tuodaan lisää dynamiikkaa? Lähtökohta on terveellisessä äänenkäytössä ja siinä, etteivät äänihuulet rasitu eikä ääni käheydy. Äänenavaus voi olla hyvä keino oppia turvallista äänenkäyttöä ja laulutunnit mahdollistaa löytää sopivat työkalut laulajan tarpeisiin. Laulutunnit on paikka, jossa kuunnellaan laulajan toiveita laulutekniikan hallintaan.

Katso video

Laulutunnit hinta

Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%. Laskuttaessa lisätään viiden (5) euron laskutuslisä. Käytössä normaalit viivästymisseuraamukset ja -kulut.

Laulutunti 1 kerta

Helsinki, Töölö

90 / 45min
 • Sopii aloittelijoille
 • Sopii kokeneille
 • Lisää volyymia ääneen
 • Lisää itsevarmuutta lauluun
 • Löydä oma tapasi laulaa
 • Vinkkejä ja työkaluja laulamiseen

Laulutunnit 5 kertaa

Helsinki, Töölö

395€ / 45min
 • Sopii aloittelijoille
 • Sopii kokeneille
 • Lisää volyymia ääneen
 • Lisää itsevarmuutta lauluun
 • Löydä oma tapasi laulaa
 • Vinkkejä ja työkaluja laulamiseen

Laulutunnit 10 kertaa

Helsinki, Töölö

689 / 45min
 • Sopii aloittelijoille
 • Sopii kokeneille
 • Lisää volyymia ääneen
 • Löydä oma tapasi laulaa
 • Lisää ääntä esiintymiseen
 • Vinkkejä ja työkaluja laulamiseen

Asiakkaat suosittelevat

Tule mukaan laulajien joukoon ja hiotaan sinusta timantti, joka olet.

Löysin Mikan tuttavani suosituksen kautta. Mika on aivan mahtava tyyppi ja ihanan kannustava. Hänen pitämä laulutunti on aina viikon kohokohta, jonka jälkeen olen todella voimaantunut ja itsevarmempi laulajana. Uskallan heittäytyä tunneilla täysillä mukaan, koska Mikan kanssa on niin luonteva ja helppo olla. Voin suositella lämpimästi!

Henna Uoti
Henna Uoti Artisti

Sympaattista ja mukaansa tempaavaa opetusta 💖

mika tepsa facebook arvostelu 1
Iina Kuu Asiakaspalaute

Erinomainen opettaja, jonka avulla olen löytänyt varmuutta laulamiseen sekä itselle täysin uusia tekniikoita. Äänialani on laajentunut Mikan opissa ja kaiken lähtökohtana ollut kuitenkin äänen tuottaminen turvallisesti.

mika tepsa facebook review
Niko-Pekka Mäkinen Asiakaspalaute

Tutustuin CVT:hen ja koska se tuntui hyvältä metodilta tuottaa ääntä, päädyin ystäväni kannustamana Mikan luo, hyvä valinta! Mikalla on into ja halu löytää juuri sille ihmiselle oikea laulutreenaustapa ja ehkä vielä tärkeämpänä, henkilökohtainen nautinto laulamisesta. Mikan tuella löysin aivan uusia korkeita säveliä ja vieläpä rohkeuden tuottaa niitä muuallakin kuin suihkussa. Ja jokainen laulutunti on menoa ja meininkiä koko ajan uudenlaisia tapoja tuottaa ja luottaa omaan ääneen.

Laura Elo
Laura Elo Työyhteisövalmentaja, yrittäjä

Mikan tunneilla koin tulevani kuulluksi - en vain laulajana - vaan mielen ja kehon kokonaisuutena, josta syntyvä ääni on ainutlaatuinen ja täynnä mahdollisuuksia. Ymmärsin, miten äänestä voidaan ”ottaa kaikki irti”, kun se tehdään oikeaoppisesti ja hyvällä fiiliksellä. Suosittelen ehdottomasti!

Lotta Lené
Lotta Lené Artisti

Fun and effective at the same time!! AND a kickass singer! I enjoyed having a session with him and also watch him working with others. Great teacher!

mika tepsa facebook arvostelu
Daniel Tourgeman Asiakaspalaute

Sain Mikan laulutunneilla konkreettisia keinoja laulamiseen. En ollut koskaan aiemmin päässyt niin korkeisiin nuotteihin laulaen - nyt sain niihin apua. Laulutunneilla tuli myös sellainen turvallinen olo, että virheitä ei ole. Jos milloin vaan tulee laulettavaa työssä tai ihan muutenkin vaan, tulen varmasti Mikan tunneille.

Pia Andersson
Pia Andersson Näyttelijä

Ammattitaitoista, sympaattista ja innostavaa puhe- ja lauluvalmennusta moneen tarpeeseen – yksilöille ja ryhmille.

mika tepsa facebook arvostelu 2
Kirsi Mäkipää Asiakaspalaute

Mika kuunteli esiintymistäni ja antoi täsmäkoulutusta, joilla sain varmuutta esiintymiseen, sekä hyviä vinkkejä, jotka paransivat esiintymiseni eri osa-alueita. Vahva suositus Mikalle.

Mikko Hurskainen, Myyntipäällikkö
Mikko Hurskainen Myyntipäällikkö

Kuorolaulusta saatu into toi kipinän kehittyä lisää Mikan opetuksessa. Nyt äänialani on laajentunut ja osaan käyttää lauluääntäni sekä volyymiani monipuolisesti. Mikalla on erinomainen läsnäolo, kyky opettaa helposti ymmärrettävästi sekä innostamalla nostaa energiataso väsyneenäkin päivänä.

Johanna
Johanna Laulaja & Karaokeharrastaja

  Ota rohkeasti yhteyttä ja tule laulamaan!

  Varaa nopeasti oma aikasi laulutunneille. Aikoja on rajoitetusti.

  Laulutunnit Helsinki

  Mika Tepsa Podcast

  Haluatko saada vinkkejä äänenkäyttöön ja esiintymiseen? Kuuntele uusin podcast!

  Jaksot myös Spotifyssa, löydät ne täältä

  Ota yhteyttä

  Laulutunnit ovat suosittuja, joten varaathan ajan hyvissä ajoin, paikkoja on rajoitetusti.

  Lue tietosuojaseloste täältä.