Verkkoesiintymisen koulutus

Elämme aikaa, jossa tapaamiset ja kontaktien ylläpitäminen vain lisääntyy verkossa. Oman viestin vieminen perille toivotulla tavalla vaatii uusia työkaluja verkossa esiintyessä. Verkkoesiintymisen koulutus antaa vinkkejä ja  valmiuksia tapaamiseen ruudun kautta.

Kenelle verkkoesiintymisen koulutus sopii?

Verkkoesiintymisen koulutus antaa vinkit asiakaspalveluun, verkkoseminaarien pitämiseen ja vaikkapa myyntityöhän etätapaamisissa. Puhujat, myyjät ja kaikenlaiset palvelutyötä verkon kautta tekevät hyötyvät verkkoesiintymisen harjoittelusta. Verkkoesiintymisen koulutus tuo varmuutta myös niille, joille esiintymisjännitys on ongelma.

Verkkoesiintyminen voi olla tilanne, jossa esiintymisjännitys on läsnä siitäkin huolimatta, vaikkei elävää yleisöä paikan päällä olekaan. Esiintymisjännitys kuuluu elämään ja sen kanssa voi oppia toimimaan. Verkkoesiintymisen koulutus auttaa myös näihin asioihin ja tuo taitoja läsnäoloon kameran kanssa.

mika tepsa webinaarissa esiintyminen kuvitus

Verkkoesiintymisen koulutus huomioi koulutettavan tarpeen ja ympäristön, johon taitojen kehittämistä kaivataan. Koulutuksessa harjoitellaan hyvän esiintyjän taitoja, tuotetaan terveellistä puheääntä ja otetaan käyttöön kameraesiintymiseen liittyvät asiat. Tavoitteena on luonnolliset vuorovaikutustaidot verkon yli. Verkkoesiintymisen koulutus tuo varmuutta myös niille, joille esiintymisjännitys on ongelma.

”Mika oli loistava kouluttaja! Parasta koulutuksessa oli positiivinen henki. Koulutus tapahtui kannustavasti ja hyvät puolet esiin nosten, joita erityisesti korostettiin. Todella hyödyllinen ja mukavan henkinen koulutus, joka olisi saanut jatkua pidempäänkin!”

”Käytännön apuja, ei teoriaa. Kuten tämä koulutus oli. Jäi positiivinen fiilis koko päiväksi. Tällaisia lisää kiitos!”

Bayer Oy

mt refe1
mt refe2
mt refe3
mt refe4