VERKKOESIINTYMISEN KOULUTUS

Elämme aikaa, jossa tapaamiset ja kontaktien ylläpitäminen vain lisääntyy verkossa. Oman viestin vieminen perille toivotulla tavalla vaatii uusia työkaluja verkossa esiintyessä. Verkkoesiintymisen koulutus antaa vinkkejä ja  valmiuksia tapaamiseen ruudun kautta.

Kenelle verkkoesiintymisen koulutus sopii?

Verkkoesiintymisen koulutus antaa vinkit asiakaspalveluun, verkkoseminaarien pitämiseen ja vaikkapa myyntityöhän etätapaamisissa. Puhujat, myyjät ja kaikenlaiset palvelutyötä verkon kautta tekevät hyötyvät verkkoesiintymisen harjoittelusta. Verkkoesiintymisen koulutus tuo varmuutta myös niille, joille esiintymisjännitys on ongelma.

Verkkoesiintyminen voi olla tilanne, jossa esiintymisjännitys on läsnä siitäkin huolimatta, vaikkei elävää yleisöä paikan päällä olekaan. Esiintymisjännitys kuuluu elämään ja sen kanssa voi oppia toimimaan. Verkkoesiintymisen koulutus auttaa myös näihin asioihin ja tuo taitoja läsnäoloon kameran kanssa.

mika tepsa webinaarissa esiintyminen kuvitus

Verkkoesiintymisen koulutus huomioi koulutettavan tarpeen ja ympäristön, johon taitojen kehittämistä kaivataan. Koulutuksessa harjoitellaan hyvän esiintyjän taitoja, tuotetaan terveellistä puheääntä ja otetaan käyttöön kameraesiintymiseen liittyvät asiat. Tavoitteena on luonnolliset vuorovaikutustaidot verkon yli. Verkkoesiintymisen koulutus tuo varmuutta myös niille, joille esiintymisjännitys on ongelma.

Asiakkaat suosittelevat

Tule mukaan tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Tutustuin CVT:hen ja koska se tuntui hyvältä metodilta tuottaa ääntä, päädyin ystäväni kannustamana Mikan luo, hyvä valinta! Mikalla on into ja halu löytää juuri sille ihmiselle oikea laulutreenaustapa ja ehkä vielä tärkeämpänä, henkilökohtainen nautinto laulamisesta. Mikan tuella löysin aivan uusia korkeita säveliä ja vieläpä rohkeuden tuottaa niitä muuallakin kuin suihkussa. Ja jokainen laulutunti on menoa ja meininkiä koko ajan uudenlaisia tapoja tuottaa ja luottaa omaan ääneen.

Laura Elo
Laura Elo Työyhteisövalmentaja, yrittäjä

Mika kuunteli esiintymistäni ja antoi täsmäkoulutusta, joilla sain varmuutta esiintymiseen, sekä hyviä vinkkejä, jotka paransivat esiintymiseni eri osa-alueita. Vahva suositus Mikalle.

Mikko Hurskainen, Myyntipäällikkö
Mikko Hurskainen Myyntipäällikkö

Mikan tunneilla koin tulevani kuulluksi - en vain laulajana - vaan mielen ja kehon kokonaisuutena, josta syntyvä ääni on ainutlaatuinen ja täynnä mahdollisuuksia. Ymmärsin, miten äänestä voidaan ”ottaa kaikki irti”, kun se tehdään oikeaoppisesti ja hyvällä fiiliksellä. Suosittelen ehdottomasti!

Lotta Lené
Lotta Lené Artisti

Fun and effective at the same time!! AND a kickass singer! I enjoyed having a session with him and also watch him working with others. Great teacher!

mika tepsa facebook arvostelu
Daniel Tourgeman Asiakaspalaute

Sain Mikan laulutunneilla konkreettisia keinoja laulamiseen. En ollut koskaan aiemmin päässyt niin korkeisiin nuotteihin laulaen - nyt sain niihin apua. Laulutunneilla tuli myös sellainen turvallinen olo, että virheitä ei ole. Jos milloin vaan tulee laulettavaa työssä tai ihan muutenkin vaan, tulen varmasti Mikan tunneille.

Pia Andersson
Pia Andersson Näyttelijä

Erinomainen opettaja, jonka avulla olen löytänyt varmuutta laulamiseen sekä itselle täysin uusia tekniikoita. Äänialani on laajentunut Mikan opissa ja kaiken lähtökohtana ollut kuitenkin äänen tuottaminen turvallisesti.

mika tepsa facebook review
Niko-Pekka Mäkinen Asiakaspalaute

Sympaattista ja mukaansa tempaavaa opetusta 💖

mika tepsa facebook arvostelu 1
Iina Kuu Asiakaspalaute

Ammattitaitoista, sympaattista ja innostavaa puhe- ja lauluvalmennusta moneen tarpeeseen – yksilöille ja ryhmille.

mika tepsa facebook arvostelu 2
Kirsi Mäkipää Asiakaspalaute

Löysin Mikan tuttavani suosituksen kautta. Mika on aivan mahtava tyyppi ja ihanan kannustava. Hänen pitämä laulutunti on aina viikon kohokohta, jonka jälkeen olen todella voimaantunut ja itsevarmempi laulajana. Uskallan heittäytyä tunneilla täysillä mukaan, koska Mikan kanssa on niin luonteva ja helppo olla. Voin suositella lämpimästi!

Henna Uoti
Henna Uoti Artisti

Kuorolaulusta saatu into toi kipinän kehittyä lisää Mikan opetuksessa. Nyt äänialani on laajentunut ja osaan käyttää lauluääntäni sekä volyymiani monipuolisesti. Mikalla on erinomainen läsnäolo, kyky opettaa helposti ymmärrettävästi sekä innostamalla nostaa energiataso väsyneenäkin päivänä.

Johanna
Johanna Laulaja & Karaokeharrastaja

  Mika Tepsa Podcast

  Haluatko saada vinkkejä äänenkäyttöön ja esiintymiseen? Kuuntele uusin podcast!

  Jaksot myös Spotifyssa, löydät ne täältä

  Esiintymiskoulutus sopii myös podcasteihin

  Ota yhteyttä

  Varaathan ajan hyvissä ajoin, paikkoja on rajoitetusti

  Lue tietosuojaseloste täältä.